STÅLVASKE TIL KØKKENET

Vi tilbyder et stort udvalg af høj kvalitets køkken stålvaske fra landets bedste leverandører. Når man får et nyt køkken eller renoveret det gamle køkken, foretrække mange en solid stålvask. Du kan helt sikkert finde en stålvask der passer til din smag. Vi tilbyder måltilpassede, heldækkende, rustfrie stålvaske samt stålvaske for underlimning i bordplader.

Som sagt leverer vi fra alle de bedste leverandører, hvilket giver os alle de bedste køkkenelementer til at hjælpe dig i mål med din nye stålvask. 

Vask i naturmaterialer?

Vi tilbyder også vaske i silgranit og fragranit. Materialerne er fremstillet af akryl og quartz, som er enormt hårde materialer, hvilket gør dem yderst slidstærk. Se også mulighederne for en bordplade med vask indbygget.

Ring til os på 70 444 222 i dag og få et gratis og uforpligtende konsulentmøde hjemme hos dig! Nedenfor kan du se et lille udvalg af de vaske vi tilbyder.

Diskho - Franke SKX 621
FRANKE SKX 621
Diskho - Franke SKX 651
FRANKE SKX 651
Diskho - Franke SKX 611
FRANKE SKX 611
Diskho - Franke SKX 620
FRANKE SKX 620
Diskho - Franke MOX 660
FRANKE MOX 660
Diskho - Franke RBU 480
FRANKE RBU 480
Diskho - Franke RBU 400
FRANKE RBU 400
Diskho - Franke VLX 610-50
FRANKE VLX 610-50
Diskho - Franke MTG 610-50
FRANKE MTG 610-50

Stålvaske i standard eller måltilpasset vask i stål

Alle standard stålvaske og kompositvaske leveres underlimede i de fleste bordpladetyper. Standard stålvaske leveres med både enkeltvask og dobbeltvask. Med vores brede skarer af leverandører, kan vi levere vaske i stål i alle størrelser og udformninger.

Hvis du elsker madlavning eller har en indre konditor gemt i dig, vil en heldækkende og rustfri vask i stål være et godt valg. Din stålvask laves selvfølgelig præcis til dig uden meromkostning, så du kan få en flot rengøringsvenlig stålvask til dit køkken.  

Følg os på Følg os på Facebook

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust

Färg: Ek Grafit, Modell: Robust

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Scroll to Top
Scroll til toppen