SØGAARD KØKKENFORNYELSE

 


Selvstændige forhandlere af køkken-, bad- og garderobefornyelser i Københavnsområdet, Syd- og Midtjylland samt Nordsjælland (Syd)


Søgaard Køkkenfornyelse


Slået op den 16.

Går du og fifler med idéen om en selvstændig hverdag med salg og personlig kundekontakt i centrum – men du mangler bare lige den helt rigtige forretningsidé?

Så er det nu, du har chancen! Som forhandler af Søgaard Køkkenfornyelses kvalitetsprodukter til hjemmet får du nemlig både et solidt forretningskoncept, et stærkt bagland og kvalificerede leverandører.

Søgaard Køkkenfornyelse – landsdækkende kæde med 18 års erfaring


Vi er størst på Sjælland og Fyn og desuden et af de eneste firmaer i Danmark, som tilbyder vores kunder at lave produkter på mål. Derfor kan kunderne både forny deres køkken med fx nye låger og skuffer, uanset om de har et køkken fra IKEA eller HTH, ligesom vi også kan levere et helt nyt køkken, badeværelse eller en ny garderobe.

Herudover har vi et stærkt samarbejde med vores leverandører, som giver kunderne de specialtilpassede kvalitetsprodukter, som passer lige til deres ønsker og behov.

Få den selvstændige hverdag, du altid har drømt om


Forespørgslen på vores nicheprægede, fornyende løsninger stiger stødt. Derfor har vi brug for nye forhandlere i Københavnsområdet, Syd- og Midtjylland samt Nordsjælland (Syd). Her får du ansvar for dit eget distrikt, som vi fastlægger ud fra din bopæl.

Som selvstændig forhandler af Søgaard Køkkenfornyelses produkter tilrettelægger du selv din egen hverdag. Din søgning efter kunder foregår ofte på messer, markeder og lignende, hvor du viser vores løsninger og katalog frem for interesserede privatkunder.

Mere specifikt står du for at:

  • booke kundemøder med mulige kunder på stedet eller aftale at følge op på deres forespørgsel

  • afholde kundemøder, som foregår hjemme hos kunden – her lytter du til deres idéer og ønsker og vejleder dem ud fra dette, så de får den rette løsning, hver gang

  • bestille varerne hos vores leverandører og sende faktura til kunden

  • montere køkken-, garderobe- eller badværelsesprodukterne, hvis du har det håndværksmæssige snilde til det – ellers sammensætter du et hold af montører, som sørger for det.


Er du klar til at gribe muligheden?


Vi er ikke så optagede af, hvad du tidligere har lavet – dine 12 kommende kolleger har vidt forskellige baggrunde og uddannelser. Men vi forventer, at du:

  • har en solid forretningssans

  • har flair for salg

  • kan administrere dine salg selvstændigt – vi bruger simple programmer til fx at fakturere i

  • er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker – så er du godt på vej.


Sådan søger du


Har du spørgsmål til stillingen, eller har du brug for flere gode grunde til, hvorfor du skal være vores nye selvstændige forhandler? Så kan du kontakte Kim Søgaard på 20 326 326 eller Kjartan Søgaard på 25 67 17 77. Læs mere om os

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til info@skfn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust

Färg: Ek Grafit, Modell: Robust

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Scroll to Top
Scroll til toppen