BORA Bordemfang i kogepladen

Er du træt af os i køkkenet og emhættens evige larm?

Det gør Boras kogeplade med integreret bordemfang op med. Bora har de sidste 10 år udviklet en kogeplade med integreret bordemfang i absolut verdensklasse. Emfanget suger os og damp direkte ned i udsugningen, så snart det opstår. Boras 100% cleanrate, gør at du aldrig mere opleve damp og os i køkkenet. Med Bora bordemfang er det også slut med udsugningslarm i køkkenet, som du kender det fra normale emhætter. Boras bordemfang i kogepladen er i rustfri stål, som giver en lang levetid på produktet. Herudover åbner det en bred vifte af køkkenindretningsmuligheder, som passer perfekt ind i et nyt køkken eller hvis du skal have en renovering af dit køkken.

Boras kogeplade med integreret bordemfang er noget for dig, hvis du ønsker:

  • Markedets laveste støjniveau
  • Ren luft i køkkenet under madlavning: 100% cleanrate
  • Prisvindende design
  • Bedste materialer
  • Energivenlighed

Kontakt os med det samme. Så kommer vi forbi til et uforpligtende konsulentbesøg i dit eget køkken.

Vores konsulentbesøg er gratis og uforpligtende.

100% CLEANRATE MED BORA EMFANG

Cleanrate er en ny måde at måle luftens renhed i køkkenet. En metode der blev udviklet til 100% objektivt at kunne sammenligne udsugningssystemer. 100% cleanrate, er det samme som at lave mad i fri luft. 
Du kender det fra dit eget køkken. Du står og laver mad og dampen fra gryden står op i ansigtet. Det laver Boras bordemfang i kogepladen fuldstændig om på. Varm luft stiger 1 m/s, Boras bordemfang i kogepladen har en sugeevne på 4 m/s, så damp og fedtpartikler i ansigtet vil aldrig mere være et problem, da de vil blive suget ned med det samme.

BORA Bordemfang i kogepladen

”Slukker du lige for emhætten!?” – Den efterhånden mest brugte frase i danske køkkener, og du ved med garanti, hvad vi snakker om. Emhættens kluntet design og høje støjniveau har du desværre accepteret alt for længe. Det må stoppes. Køkkenet er det rum vi bruger mest tid i, derfor er det også det rum, som du skal tage dig mest af.

Og nu har Bora hørt din bøn og sørget for, at du kan give dit køkken de elementer det fortjener. Bora har igennem de seneste 10 år udviklet en kogeplade med integreret emhætte. En simpel men kompliceret innovativ genialitet, der har ændret standarderne for lydniveau og design i køkkener. Den sætter på en og samme gang fuld fokus på køkkenets æstetiske og funktionelle sider. Den gør dig fri af den kedelige traditionelle emhætte, og skaber det hyggelige rum, der giver dig overskud.

Men hvad er et Bora bordemfang?

Boras nye kogeplade med emhætte har på rekordtid revolutioneret måden vi tænker køkkener på. Den er i bund og grund et kombineret bordemfang og kogeplade med alle de bedste egenskaber på markedet. I et Bora bordemfang i kogepladen kommunikerer kogepladerne med udsugningen, på den måde minimeres unødvendigt energispild. Derudover fjerner kommunikationen mellem blæsere og kogeplade den ligegyldig støj, som du oplever med den traditionelle emhætte. Bora kogeplade med emhætte er udstyret med en EC-motor, som giver en energieffektivitet i klasse A++. Herudover har Boras bordemfang markedets klart laveste støjniveau på blot 54 DB, når den yder maksimalt. Med så lavt et lydniveau kan du ubesværet føre en samtale under madlavningen.

BORA materialer og design

Med Boras bordemfang i kogepladen får du en fremragende tilføjelse til dit køkken. Boras bordemfang i kogepladen består kun af komponenter i slidstærke materialer af rustfrit stål, så du er sikret en lang levetid på produktet. Bora har vundet fornemme priser for designet på dette produkt, et design der passer ind i dit køkken. Bordemfang i kogepladen har revolutioneret måden der bliver designet køkkener på, da det ikke kræver en væg til at holde en emhætte. Derfor kan Boras bordemfang placeres lige hvor man ønsker om det måtte være midt i køkkenet eller foran et vindue, er op til dig. Herved skaber produktet en helt nye sociale muligheder, rum og fællesskab i køkkenet.

Yderst rengøringsvenlig køkkenløsning

Alle komponenter i Boras bordemfang i kogepladen er let adskillelige og klar til at komme direkte i opvaskemaskinen. Emfanget er opbygget super funktionelt og super rengøringsvenligt, derved kan du bruge tiden på at lave mad i stedet for at gøre rent. 

Udsugningsmuligheder i et Bora bordemfang?

 Via vores modeller tilbyder vi to forskellige løsninger: kulfilter og normal udsugning. 

Læs FAQ på BORA's hjemmeside

Vi kan sammen finde den optimale løsning for dit køkken, kontakt os i dag for bookning af møde til et uforpligtende konsulentbesøg.
Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust

Färg: Ek Grafit, Modell: Robust

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Scroll to Top
Scroll til toppen