MASSIVE BORDPLADER

FSC® certificeret massivtræ til bordplader

Køkkenet er dit vigtigste rum, hvor hele familien skal føle sig godt tilpas.

Hvis du vælger bordplader i massivt træ, tager du naturen med indendørs og naturen har en beroligende og afstressende effekt på os alle.

Visse træsorter er ekstra bakteriehæmmende og er derfor ekstra hygiejniske.

Hvis du vil have et lækkert køkken, skal du tage naturen til dig.

Vedligeholdelse

Det er let at reparere og slibe massivtræet ned ved skader. Det vil dog sjældent være nødvendigt, idet jævnlig oliebehandling bevirker, at bordpladerne holder sig virkelig flotte. Da træet er levende udvikler det sig i takt med, at du bruger køkkenet.

Vores konsulentbesøg er gratis og uforpligtende.

40 mm. kortstav (80 mm. stavbredde).

Når du skal vælge nye bordplader, kan du med fordel kigge efter rustikke massive træbordplader. De er yderst populære og flotte.

Træet er som det er med de dejlige naturlige farver, strukturer og eventuelle knaster. Har træet større knaster fylder vi dem med polyamid inden leveringen. Mindre knaster og revner forbliver som de er og minder dig om, at træet har været en levende organisme.

Forud for produktionen sorteres alt træ i hånden og gennem fremstillingsprocessen sikrer vi via en løbende kvalitetskontrol at de rustikke elementer er naturlige.

Det betyder for dig, at du skal være opmærksom på at revner, huller og knaster ikke er reklamationsberettigede. 

GREEN COLLECTION - Wood & Bambus.

Vi er enormt stolte af vores GREEN COLLECTION, som er markedets første bordplade der excellerer, ved ikke bare at være FSC® certificeret, men også Svanemærket. Det er bærer af det internationale miljømærke Rainforest Alliance, samt totalcertificeret Indoor Air Comfort - Gold. Din garanti for at vi overholder internationale miljøstandarder, krav og lovgivninger til VOC-emission.

Wood & Bambus er seneste udbygning af GREEN COLLECTION. Kvaliteten er som ved alle vore andre massive træbordplader stadig er i top og sikres gennem løbende kontrolsteps i produktionen. Faktisk er der ikke nogen umiddelbar forskel at spotte mellem vore almindelige træbordplader og GREEN COLLECTION Wood & Bambus. Forskellen ligger i at vi har sikret alt lim og olien der anvendes til behandling, kan leve op til markedets skrappe krav for afgasning. Det gør GREEN COLLECTION til den bedste i klassen. Det er medvirkende til at sikre et godt indeklima.

GREEN COLLECTION - Wood omfatter følgende træsorter: Ahorn, amerikansk valnød, ask, bøg, eg, europæisk kirsebær, europæisk valnød og kerne ask 

Bemærk: Der vises blot et udsnit af mulighederne i GREEN COLLECTION i det følgende galleri. GREEN COLLECTION fås i alle tykkelser samt med mulighed for at vælge mellem følgende olieringer: Natur, hvid, grå, antik og sort. 

Massivtræ m. forskellige olieringer

Ved alt vor massivtræ er der mulighed for at vælge følgende olieringer: Naturolie, hvidolie, gråolie, antikolie & sortolie. 

Forskellige olieringer kan få træet til at ændre både stil og udtryk, og er dermed en fantastisk måde at personliggøre dit køkken, uanset hvilken trætype du har forelsket dig i.

Bemærk: Særligt ved helt mørke olieringer, kan det være en fordel at man engang imellem giver træet en naturolie, da træet alternativt ender med at være helt sort grundet oliens farvepigmentering. Ved oliering 4 gange årligt, kan man således lade hver fjerde gang foregå med en naturolie.   

 

Er du eksempelvis til det helt mørke look, eller ønsker du bare at bryde dit hvide køkken med en mørk bordplade er sort eg et populært valg. Sort eg, er almindelig eg der har fået en varmebehandling. Varmebehandlingen gør at hele pladen bliver en del mørkere, men det er dog vores efterfølgende behandling og oliering med sort olie, der giver den helt sorte farve. Dette giver en utrolig flot finish, men man skal dog være opmærksom på at træet, grundet varmebehandlingen, er mere tørt og derfor er mere udsat overfor revner o.l. ved manglende, løbende behandling. Derudover skal man være opmærksom på at dybe ridser ses tydeligt, da træet ikke i samme grad som overfladen er gennemfarvet sort. 

Som alternativ til sort eg anbefaler vi altid Wenge m. sort olie. Wenge har ikke modtaget varmebehandling, men er naturlig mørk, hvorfor træet ikke er lige så tørt som Sort Eg. Finishen og udtrykket er i høj grad sammenlignelig med Sort Eg m. sort olie. 

 

Klik dig gennem galleriet og bliv inspireret af hvad en enkelt oliering kan gøre ved din kommende massivtræbordplade.

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust

Färg: Ek Grafit, Modell: Robust

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Scroll to Top
Scroll til toppen