Nyt køkken til en billig pris - få et GRATIS tilbud

NYT KØKKEN TIL EN BILLIG PRIS

Vi fremstiller alle slags nye køkkener, alt fra enkle standardkøkkener til eksklusive drømme køkkener med alle de moderne funktioner der findes i dag. Vi tilbyder at speciel designe et helt nyt køkken med fuldt tilbehørsprogram i forhold til dit køkkens størrelse. På denne måde bliver alle vores nye køkkener fuldstændig unikke - også dit nye køkken.

Udover et nyt køkken, tilbyder vi også renovering af køkken på bare en dag. Vi tilbyder udover et nyt køkken også nyt badeværelse og garderobeskabe med skydedøre.

Vores konsulentbesøg er gratis og uforpligtende.

I et smukt hus bygget i 1920 er køkkenet blevet omdannet fra et ældre fyrretræskøkken til en sand designerdrøm af et nyt køkken. Kunden ønskede en gennemgående lys indretning i hele huset så valget faldt på et hvidt køkken med et åbent og rent ydre. I stedet for greb så er der anvendt "Tip-On Bluemotion". Det giver  et roligt og stilrent udtryk.

Den lækre bordplade i Carrera marmor forener sig fint med det hvide køkken og det hvidmalede trægulv. Køkkenet er ikke bare pænt og stilrent, det indeholder også mange ekstra funktioner såsom integreret opvaskemaskine, dobbelt ovn, fuldt udtræksbare skuffer med soft luk osv. osv.

Køl- og fryseskab er indrammet af en reol produceret og monteret på mål således at hele pladsen omkring udnyttes optimalt.

I et nyere hus er her valgt et moderne og trendy nyt køkken. Her er valgt integrerede hvidevarer og fronter uden greb for, at få et køkken med en følelse af at det er et møbel.

Køkkenet er opsat langs en kort væg, i et stort rum, som både indeholder opholdsrum, spiseplads og køkken. Køkkenet med den grå farve smelter rigtig fint ind i rummet og matcher samtidig det lyse asketræsgulv.

Stænkpanel og bordplade i 12mm kompakt laminat bidrager også til den moderne og minimalistiske stil. Og med en sort underlimet vask er helhedsindtrykket fuldendt.

Ikon Hembesök

HJEMMEBESØG OG OPMÅLING

Vi kommer hjem til dig, til et gratis hjemmebesøg. Sammen gennemgår vi dine ønsker og drømme. Vi har låge-, farve-, bordplader prøver og greb med når vi kommer. Når vi sammen har fundet den rigtige løsning, udregner vi en pris med det samme og er klar til at sætte gang i produktionen af et nyt køkken til dig.

Ikon Mätning

FREMSTILLING

På vores fabrikker, som vi har et meget tæt samarbejde med, starter produktionen af låger, bordplader og tilbehør til netop dit køkken. Alt bliver fremstillet på ordre til det enkelte køkken, så vi ender med levering af vores aftale og dine drømme.

Ikon Montering

MONTERING

Monteringsdatoen aftaler vi altid i forbindelse med godkendelsen af den tilbudte køkkenløsning. Vores specialuddannede montører ankommer på den aftalte monterings dato og udfører som regel opsætning af et nyt køkken på blot to dage, somme tider bare på én dag.

VIL DU KENDE DINE MULIGHEDER FOR ET NYT KØKKEN?

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust

Färg: Ek Grafit, Modell: Robust

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Scroll to Top
Scroll til toppen