garderobe med skydedøre efter mål

GARDEROBESKABE MED SKYDEDØRE EFTER MÅL

Søgaard Køkkenfornyelse har det bredeste udvalg indenfor garderobeskabe med skydedøre, der passer ind i enhver type bolig, studielejlighed, virksomhed eller kontor.

Garderobe med skydedøre er en særdeles god løsning, da de er mindre pladskrævende end oplukkelige døre. De giver bedre adgangsforhold til indhold i skabene.
Vi anbefaler at I hører og mærker forskelle i vægt og køreegenskaber ved de forskellige dørtyper i forbindelse med et gratis konsulentbesøg. Det sikre jer den rigtige løsning. I skal have glæde af garderoben med skydedørsløsningen i rigtig mange år. Der er forskel i funktion, pris og kvalitet imellem de forskellige typer, men hos Søgaard Køkkenfornyelse kan vi stå inde for dem alle.

GARDEROBESKABE I BEDSTE KVALITET.

Alle vores garderober med skydedøre bliver produceret i bedste kvaliteter, vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Der findes et hav af muligheder for skydedøre til garderoben, indretningerne er uendelige, så det er kun fantasien der sætter grænserne. Du kan se et udvalg af muligheder for låger til skydedøren her.

Kunne du tænke dig et overblik over vores skydedøre, så bestil et GRATIS konsulentbesøg af os til højre i den grønne boks. 

Vores konsulentbesøg er gratis og uforpligtende.

Skal du bruge garderobeskabe med skydedøre efter mål? Vi hjælper dig - fra start til slut...

Når du har besluttet dig for den ekstra luksus, som et garderobeskab fra Søgaard Køkkenfornyelse giver, står vores kompetente forhandlere klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.

Du er også velkommen til selv at tegne korbus i skabene, så du lige nøjagtig får den indretning du ønsker.

Alle vores forhandlere gennemgår regelmæssig efteruddannelse, så de altid er i stand til at finde den optimale løsning til vores kunder.

Specialist i skydedøre efter mål

Søgaard Køkkenfornyelse er også specialist i skydedøre efter mål til din garderobe. Vi bygger skydedørene, så de passer nøjagtigt til dine mål og behov.

Som de eneste i Danmark bygger vi skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder bag lågerne.

Igennem årene har vi også specialiseret os i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, lige som vi også kan levere alle former for walk-in closets.

Ikon Hembesök

HJEMMEBESØG OG OPMÅLING

Vi kommer hjem til dig til et GRATIS hjemmebesøg. Sammen gennemgår vi dine ønsker og drømme, så du får lige nøjagtig den garderobe du ønsker dig.

Vi har låge-, og farveprøver med når vi kommer. Når vi sammen har fundet den rigtige løsning udregner vi en pris med det samme og er klar til at sætte gang i produktionen.

Ikon Mätning

FREMSTILLING

På vores fabrikker som vi har et meget tæt samarbejde med starter produktionen af din garderobe og skydedøre til dit hjem. Alt bliver fremstillet på ordre til den enkelte opgave så vi ender med levering af vores aftale og dine drømme.

Ikon Montering

MONTERING

Monteringsdatoen aftaler vi altid i forbindelse med godkendelsen af den tilbudte garderobe løsning. Vores specialuddannede montører ankommer på den aftalte monterings dato og udføre som regel montering af din garderobe på blot én dag.

Styr på din garderobe på bare én dag...

VIL DU HØRE MERE OM GARDEROBE OG SKYDEDØRE?

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust

Färg: Ek Grafit, Modell: Robust

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Scroll to Top
Scroll til toppen