Nyt badeværelse på eksisterende elementer

NYT BADEVÆRELSE 

Få et nyt badeværelse på de eksisterende elementer eller en renovering af dit eksisterende badeværelse. Grundlæggende drejer det sig om at give dig et nyt badeværelse med nye låger, greb og ny bordplade med vask på de eksisterende elementer.

Er dit badeværelse slidt helt ned så fortvivl ikke. Vi tilbyder levering og montering af et komplette nyt badeværelse til dig.

Søgaard Køkkenfornyelse tilbyder markedets bredeste udvalg af materialer, farver og vasketyper til alle typer badeværelser - nye som gamle. Vask og bordplade tilbydes som helstøbte, lækre glatte overflader uden kroge og kanter, nemme at rengøre og vedligeholde, i moderne eller tidløst design. Bordplader i Dansk design med 100 vis af muligheder

Som regel kan du få et nyt badeværelse på bare én dag. Vi kommer fra morgenstunden og skifter det gamle ud med det nye, altså har du et nyt badeværelse når du kommer hjem fra arbejde.

Vores konsulentbesøg er gratis og uforpligtende.

MÅLTILPASSET TIL ALLE BADEVÆRELSER

Takket være vores muligheder for måltilpasset produktion kan vi tilbyde nye elementer, låger, skuffer og vaskeplader i mål som passer nøjagtig til dit nye badeværelse.

Men vi tilbyder også et nyt badeværelse på de gamle elementer, således det kun er bordplader og låger der bliver udskiftet.

Nyt badeværelse på gamle elementer
Gratis tilbud på nyt badeværelse

VI TILBYDER

Alle former for bademiljøer, vaskeplader, og vaskeløsninger. Vi leverer helstøbte vaskebordplader, vægmonterede vaske, søjlevaske, bordmonterede vaske og badekar.

Af materialevalg kan nævnes støbt marmor, støbt gratinex, støbt betonex, støbt granit, støbt vetro, solid surface og terrazzo.

SE VORES MASSIVE BORDPLADE-SORTIMENT HER

VIL DU SE MULIGHEDERNE I ET NYT BADEVÆRELSE?

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust

Färg: Ek Grafit, Modell: Robust

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Scroll to Top
Scroll til toppen