KØKKENRENOVERING

Nyt køkken til en billig pris - få et GRATIS tilbud

Køkkenrenovering på bare én dag

­­­En køkkenrenovering betyder i bund og grund en billig køkkenfornyelse - et nyt køkken. Det foregår således, at køkkenets ydre og bevægelige dele, som måtte være slidte eller gået af mode fjernes eller bliver renoveret. Når vi taler ydre og bevægelige køkkendele, er det som udgangspunkt køkkenlåger, greb, bordplade og diverse tilbehør.

Ved en køkkenrenovering erstattes de nævnte dele med spritnye moderne elementer, som du selv vælger og tilpasser. Du bibeholder altså køkkenets fundament og udskifter kun de låger, greb, knopper, bordplader mm. som du ønsker. Det giver store besparelser og køkkenet blliver mere bæredygtigt. Du vælger derved også, hvor stort et indgreb, der skal gøres. Det kan være et spænd som går fra udskiftning af låger til en fuldkommen udskiftning af alle ydre komponenter. Måske endda et skræddersyet nyt køkken?

Uanset hvor stor en køkkenrenovering du drømmer om, vil dette være en fantastisk løsning, hvis man er på et budget eller bare ønsker en simpel køkkenrenovering. Hele processen med renoveringen af køkkenet tager som oftest blot én enkelt dag.

Fra gammelt køkken til nyt køkken på bare dag - det er da hurtigt.

Vores konsulentbesøg er gratis og uforpligtende.

køkkenrenovering - et moderne valg

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

MÅLTILPASSET TIL ALLE KØKKENER

Takket være vores muligheder for måltilpasset produktion kan vi tilbyde køkkenrenovering med nye låger og skuffer i kombination med moderne løsninger på dine eksisterende elementer. Så uanset om det er et IKEA-, HTH-, Vordingborg- eller et helt andet køkken du har, så kan vi tilbyde en moderne køkkenrenovering ved at udskifte de synlige flader, inkl vaske og tilføre køkkenet de moderne funktioner som du ønsker. 

Dette gælder desuden også bad og garderobe 

KØKKENRENOVERING MED NYE LÅGER OG SKUFFER, etc.


Når du skal have renoveret dit køkken, er noget af det vigtigste for et flot resultat, valget af dine nye køkkenlåger. Lågerne udgør en kæmpe del af køkkenets udtryk, derfor er det naturligvis afgørende, at det matcher dine ønsker om indretning og holdbarhed. Kig i vores udvalg af kvalitets køkkenlåger i de mest populære og moderne farver og dekorer.
Har du nogle ekstraordinære krav til modeller og design, har vi unikke betingelser til at få elementerne særligt tilpasset dine ønsker.
Vi leverer alle køkkenlåger i et bredt udvalg af modeller og farver i høj kvalitet. Vi kan også udføre renovering af køkkenlåger, altså designe på eksisterende låger. Afgørende for udseendet af dine låger er de greb eller knopper du vælger til dem, du kan lade dig inspirere i vores greb- og knopper afdeling.

RENOVERING AF KØKKENBORDPLADER

Nye bordplader er en vej at gå med henblik på en endnu større køkkenrenovering. Gamle bordplader kan være slidt efter flere års brug desuden kan de være lavet i dårlige materialer. Det er den rene luksus med nye kvalitets bordplader til køkkenet. Hent inspiration i bordpladesektionen her finder du et stort udvalg af lækre bordplader, vi har det bedste indenfor laminatbordplader og massivtræsbordplader.

affaldssystem til køkkenskab

AFFALDSSYSTEM

Få orden under vasken med en ekstra skuffe og affaldssystem med sorteringsmulighed

kolonialskuffer til køkken

KOLONIALSKUFFER

Få moderne opbevarings plads. Udskift dine almindelige skabe med skuffer med fuldudtræk og softluk

skabs karrusel til køkken

KARRUSEL

Luksus karrusel med fuldt udtræk i hjørneskabe, med svær tilgængelighed, giver bedre udnyttelse

hjemmebesøg og opmåling

HJEMMEBESØG OG OPMÅLING

Vi kommer hjem til dig til et gratis hjemmebesøg. Sammen gennemgår vi dine ønsker og drømme. Vi har låge-, farve-, bordplade- prøver og greb med når vi kommer. Når vi sammen har fundet den rigtige løsning, udregner vi en pris med det samme og er klar til at sætte gang i produktionen.

opmåling til køkkenrenovering

FREMSTILLING

På vores fabrikker som vi har et meget tæt samarbejde med starter produktionen af låger, bordplader og tilbehør til netop dit køkken. Alt bliver fremstillet på ordre til det enkelte køkken så vi ender med levering af vores aftale og dine drømme.

montering af køkkenrenovering

MONTERING

Monteringsdatoen aftaler vi altid i forbindelse med godkendelsen af den tilbudte køkkenfornyelse. Vores specialuddannede montører ankommer på den aftalte monterings dato og udføre som regel din køkkenfornyelse på blot én dag.

Morgenmad i dit gamle køkken - aftensmad i dit nye...

VIL DU KENDE MULIGHEDERNE I DIT KØKKEN?

køkkenrenovering - et moderne valg

MÅLTILPASSET TIL ALLE KØKKENER

Takket være vores muligheder for måltilpasset produktion kan vi tilbyde køkkenrenovering med nye låger og skuffer i kombination med moderne løsninger på dine eksisterende elementer. Så uanset om det er et IKEA-, HTH-, Vordingborg- eller et helt andet køkken du har, så kan vi tilbyde en moderne køkkenrenovering ved at udskifte de synlige flader og tilføre køkkenet de moderne funktioner som du ønsker. 

køkkenrenovering, gammelt køkken bliver nyt
køkkenrenovering - udskiftning af bevægelige dele og bordplade

A.

Slip for støv og stegeos ovenpå skabene, samt udnyt pladsen på en pæn måde ved, at fører nye låger helt til loftet.

B.

Skjul krydderihylden med nye låger og giv køkkenet et moderne og ensartet udseende.

C.

Få en bedre orden i vaskeskabet ved at få monteret et udtræksbart affaldssystem med affaldssortering.

D.

Skufferne fås b.l.a. med fuldt udtræk og med indbygget softluk så de lukker stille og roligt

E.

Med montering af dybe kolonial skuffer er det slut med at skulle på knæ for at finde gryderne frem.

VIL DU KENDE MULIGHEDERNE I DIT KØKKEN?

Køkkenrenovering pris

Det kommer rigtig meget an på, hvor omfattende du ønsker at køkkenrenoveringen skal være, så prisen er umulig at fastsætte.
Fordelen ved os er den ekspertise og passion vi ligger for dagen. Det mærker du igennem vores dygtige konsulenter før, under og efter køkkenrenoveringen. Vores konsulenter har mange års erfaring i branchen og har en masse ideer til din køkkenfornyelse eller et nyt køkken, ganske gratis. Vi ligger enorm vægt på dialogen med dig, da  opfyldelsen af dine drømme er vores ultimative succes. Med renoveringen af dit køkken matcher vi dine drømmer, tanker og ideer om drømmekøkkenet, for os er det værdien i at vælge os til at renovere dit køkken.
Lyder det som noget du kunne tænke dig? Så tilbyder vi gratis og uforpligtigende konsulentmøder hjemme hos dig. Vi hjælper glædeligt til i hele processen af din køkkenrenovering – så kontakt os gerne med spørgsmål eller book et møde. Det gøres i det grønne felt til højre på siden.

Få et GRATIS tilbud på en Køkkenrenovering - skriv til os!

Følg os på Følg os på Facebook

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust

Färg: Ek Grafit, Modell: Robust

Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Kök - Färg Ek Grafit & Modell Robust
Scroll to Top
Scroll til toppen